27-12-2017 t/m 03-01-2018 Evenementen

Winterweek 2017

Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum. We verblijven op camping De Schatberg, voorzien van een complete supermarkt met iedere dag verse broodjes en een overdekt zwembad.

Tijdens deze gezellige week houdt de organisatie van NKC samen met Camping De Schatberg diverse activiteiten op het terrein, zoals een spellenmiddag, een bingo met mooie prijzen, een proeverij en een busexcursie. Op oudejaarsdag zorgen we voor oliebollen en glühwein en is er ’s avonds een grootse sylvesterparty, inclusief buffet. Met een diner dansant met buffet en dj sluiten we de winterweek af.

Aanvullende prijs informatie

Kosten: Equipe € 420, Solo € 270, Extra persoon € 160.
Inbegrepen: 7 overnachtingen, welkomst koffie/thee, fotospeurtocht, spellenmiddag, proeverij of workshop, stamppottenbuffet, koffie/thee met vlaai, wintermiddag met oliebollen en glühwein, bingoavond, museumbezoek met bus, silvesterparty incl. drankjes, ontbijt op nieuwjaarsdag, diner dansant met dj
Maximaal aantal equipes: 47.
Bijzonderheden: Huisdierbezitters staan bij elkaar op apart veld, huisdieren niet toegestaan bij gezamenlijke activiteiten.

Bezoek de website van dit evenement voor de meest actuele en volledige informatie.


Terug naar overzicht

Limburg

Registreer als vriend!

Waarom registreren? | Aanmelden, ben geregistreerd

Social media

U kunt zich ook aanmelden met uw Google of Facebook account. Klik hiervoor op een van onderstaande iconen:

Hulp nodig?

Guus Hofstede