29-12-2017 t/m 01-01-2018 Treffen

Oud en Nieuw in Vriezenveen

Wij, Hans en Ida Geldman en Harry en Elly Jansen willen graag voor u wederom een Oud en nieuw weekend organiseren in Vriezenveen. Na het succes van vorig jaar is er toch verschillende verzoeken binnen gekomen om weer een evenement neer te zetten. We hebben natuurlijk nu wel een dag langer. Omdat veel mensen twijfelen over wat ze gaan doen met oud en nieuw, hoeft dat nu niet meer. We willen met elkaar er een gezellig evenement van maken.

Vriezenveen ligt 5 km van Almelo af en heeft een heel gezellig centrum en mooi fietsgebied De locatie zelf is bij de Manege “Stal Agnes”aan de Prinsenweg 16 te Vriezenveen, wat landelijk gelegen is, maar heel dicht bij het centrum. Leuk om nog even te winkelen er is van alles zelfs een Hema, Lidl, Aldi en Jumbo zijn aanwezig. Handig dus om fietsen mee te nemen en als u van wandelen houdt, het is niet zo heel ver dus ook lopend goed te doen.

Er zijn voorzieningen zoals stroom, lozen toilet en waterinname. U kunt ook nog genieten van de paardrijlessen die daar worden gegeven. Er is een gezellige kantine bij de manege en die gaan wij gebruiken voor het weekend.

Natuurlijk gaan we er weer een feestje van maken met alles er op en er aan. Wij vragen van u om ook dit jaar iets lekkers aan hapjes te maken om op oudjaarsavond neer te zetten, dan maken wij er een lopend buffet van. We hebben ervaren dat we dan zo’n diversiteit op de tafel hebben dat het leuk is om dit van elkaar te mogen proeven.
Dit kan zijn gevulde eitjes, rolletjes asperges met ham, iets van vis, of gewoon toastjes met iets lekkers erop, gevulde tomaatjes, een salade of eventueel iets warms (oven is aanwezig) of gewoon een schaal kaas of worst. Het mag gewoon simpel en makkelijk zijn.
Het is handig om te weten wat u gaat maken voor oudejaarsavond zodat wij een leuke afwisseling hebben in de hapjes op de buffettafel. U kunt het sturen naar onderstaand e-mailadres.

PROGRAMMA
Op vrijdag komt u aanrijden en wordt u door ons op een mooie plaats gezet.
Om 20.00 uur starten we de camperklets met koffie. en kunnen we gezellig blijven zitten met elkaar..

Op zaterdagmorgen zorgen we dat er rond 10.30 uur een kopje koffie voor u klaar staat en daarna is de dag vrij te besteden, we willen namelijk dat iedereen ook de kans heeft om zelf te doen wat die wilt. Maar om het voor u makkelijk te maken verzorgen wij om 18.00 uur de soep met de broodjes.

Op zondag rond de klok van 10.00 uur willen we koffie drinken en aansluitend de oliebollen en de appelflappen maken. Als u het leuk vindt, zouden wij het prettig vinden als u kunt helpen, of appels schillen of iets anders en alles onder begeleiding van Harry en Hans. Natuurlijk als de eerste flappen en bollen uit de oven en pan komen kunt u ze gelijk proeven. We hopen in de loop van de middag hiermee klaar te zijn.

Wij vragen u om rond 20.00 uur de hapjes te komen brengen die door uzelf zijn klaar gemaakt om deze op de buffettafel te zetten.
Rond 20.30 uur gaan we gezellig koffie drinken met oliebollen en appelflappen (voor diegene die ze dan nog lust), daarna worden de drankjes geschonken en luiden we het oude jaar uit met z’n allen. En zolang u het gezellig vindt blijven we gezellig zitten.

Op maandag sluiten we om 12.00 uur het weekend af met een uitgebreide brunch.
Daarna keren we huiswaarts zodat u ook de nieuwjaarswensen met familie en vrienden kunt uitspreken.

Dus zoals u uit het bovenstaande kunt lezen hoeft u weinig mee te brengen, bijna alles wordt verzorgd. Zelfs de koffie en de thee het hele weekend. En wat betaalt u voor dit alles?

Wij hopen dat wij u er enthousiast voor hebben gemaakt en dat we veel inschrijvingen krijgen voor dit leuke en gezellige evenement.

Graag tot dan.

Aanvullende prijs informatie

Kosten: Equipe € 89,00
Solo € 66,00
3 personen: € 112,00
4 personen: € 135,00
Sluitingsdatum: 20-12-2017
Honden toegestaan: ja, mits aangelijnd
Fietsen meenemen: ja
Maximum aantal campers: 25
Activiteit gaat door als er minimaal: 15 campers inschrijven.
Organisator(s): Ida en Hans Geldman en Harry en Elly Jansen.

Bezoek de website van dit evenement voor de meest actuele en volledige informatie.


Terug naar overzicht

Overijssel

Registreer als vriend!

Waarom registreren? | Aanmelden, ben geregistreerd

Social media

U kunt zich ook aanmelden met uw Google of Facebook account. Klik hiervoor op een van onderstaande iconen:

Hulp nodig?

Guus Hofstede