Voor webmasters en bloggers hebben we een speciaal partner programma opgesteld. Om gezamenlijk de camper community beter te kunnen informeren over onze gezamenlijk hobby en passie en de camper lifestyle.


Wij komen dan ook graag in contact met bloggers en webmasters van websites, zodat wij hier een leuk video item over kunnen maken en een verwijzingen naar uw website. Wij stellen tevens materiaal ter beschikking dat u kunt gebruiken op uw website om de video over uw website of blog onder de aandacht te brengen van uw bezoekers.


Voor webmasters, die alle nieuwe video’s van campervideo.nl onder de aandacht willen brengen, hebben we een speciaal stukje code geschreven dat u eenvoudig in uw website kunt onderbrengen. Hierdoor heeft u geen beheer aan het updaten van uw website als er een nieuwe video verschijnt en bent u altijd actueel.


Wij werken graag met u samen om het camperen onder de aandacht te brengen bij de camper en kampeer community. Heeft u hierover vragen dan kunt u emailen naar info@campervideo.nl