CamperVideo.nl staat geheel in het teken van camper lifestyle en publiceert wekelijks inspirerende, informerende en entertainende internetvideo’s die gratis voor iedereen met een internetverbinding te bekijken zijn op onze website, YouTube, Facebook en Twitter.

Guus Hofstede is bedenker, oprichter en gastheer van het platform en zelf enthousiast camperaar. Hij wordt gedreven vanuit zijn passie voor campers, reizen en internet video’s. De wens om dit te delen met andere gepassioneerde mede-camperaars en potentiële camperaars heeft geresulteerd in CamperVideo.nl.

Wekelijks camper video's

Er zijn twee formats die elkaar elke week afwisselen. Op de even weken bestaat elke aflevering uit drie gevarieerde hoofditems van gemiddeld ongeveer 3 minuten in een vast en daardoor herkenbaar format. Dit zijn camperplaats reviews, informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van een camperplek, informatie en uitleg over techniek, interviews met mede-camperaars en tips van huishoudelijke aard. Op de oneven weken is de aflevering persoonlijker van aard en meer interactief. Hierin worden o.a. vragen van kijkers beantwoord.

Diverse foto's van video item onderwerpen van campervideo.nl


Liveshow met gasten

Tevens hebben we om de 10 weken een liveshow. Voor een liveshow nodigen we gasten uit om te praten over onderwerpen die gaan over de camper lifestyle. Gedurende de liveshow kunt u interactief met ons mee discussieren en vragen stellen die tijdens de liveshow door onze gasten beantwoord kunnen worden.

Om de 10 afleveringen een liveshow met gasten en met onbekende frequentie een video blog.

Persoonlijke video blog

Voor de mensen die nieuwsgierig zijn hoe het er achter de schermen aan toe gaat, is er een persoonlijke video blog van Guus Hofstede. De frequentie hiervan staat niet vast. Video's kunnen dagelijks worden geüpdatet, maar het kan ook zijn dat er weken geen updates zijn.

Meldt u zich aan als vriend

Als vriend ontvangt u elke maand een update van de nieuwste campervideo’s. U laat daarmee tevens zien dat u dit initiatief steunt. Participatie wordt zeer op prijs gesteld. Heeft u zelf een leuk camper onderwerp, e-mail uw ideeën en verzoeken naar info@campervideo.nl.