Bedankt voor uw interesse om mee te participeren in campervideo.nl

Alleen met sponsorschap is het mogelijk onze camper lifestyle professioneel en succesvol vast te leggen en met iedereen te delen in een wekelijks Internet programma.

Het vastleggen, het monteren en publiceren van inspirerende, informerende en entertainende camper video's kost tijd. Heel veel tijd. En veel meer tijd dan in eerste instantie en op het eerste gezicht wordt gedacht. Ook het bezoeken van locaties, camperplaatsen en campings kost geld alsmede het in beeld brengen van interessante producten en diensten voor camperaars.

Daarom vragen wij aan de commercie om mee te participeren in campervideo.nl en ons te sponsoren. Alleen met sponsorschap is het mogelijk onze camper lifestyle professioneel en succesvol vast te leggen en met iedereen te delen in een wekelijks Internet programma. En sponsors krijgen er veel voor terug, want een video op Internet is niet tijdelijk en vele camperaars volgen campervideo.nl met veel plezier.

Meer informatie?

Ik zend u dit graag en geheel vrijblijvend toe. U krijgt tevens toegang tot het sponsor gedeelte op deze website waar u meer informatie aantreft over de mogelijkheden voor uw bedrijf.


Registreer als vriend!

Waarom registreren? | Aanmelden, ben geregistreerd

Aanmelden

Wachtwoord vergeten | Nog geen account? Registreer als vriend!